Arvonnan säännöt

Näytä meille minkälainen on sinun hyggehetkesi: Ota kuva hyggeilyyn liittyvistä asioista ja hetkistä ja tägää se Instagramissa #hyggehetkiarvonta.

Hetki voi olla esimerkiksi perheen tai ystävien seurassa tai vaikkapa sinun omaa aikaasi. Arvontaan osallistumisaika on 16.8.-26.9.2017. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti Instagramin suoralla viestillä.

Kaikkien osallistujien kesken arvotaan yhteistyökumppaneiden palkintoja sekä pääsylippuja Hygge2017 -lifestyletapahtumaan 29.9.-1.10.2017 Jyväskylässä. Pääpalkintona on majoituspaketti Jyväskylän Solo Sokos Hotel Paviljonkiin. Se sisältää:

  • 2 hengen huone yhdeksi yöksi ajalle 29.-30.9.2017 tai 30.9.-1.10.2017
  • 2 pääsylippua yhdeksi päiväksi Hygge2017-lifestyletapahtumaan
  • 50 euron lahjakortti (käytettävä 29.9.-1.10.2017) hotellin Ravintola Trattoria Aukioon

Hyggehetki- kuvasi voi olla teemaltaan mitä vain, mikä sinun mielestäsi liittyy hyggeen. Se voi olla hyggenurkkaus kotonasi, kirjanlukuhetki, hyggepitoinen ruoka tai juoma tai esimerkiksi syksyyn liittyvä kuva. Hyggeily on tunnelmaa, nautintoa ja harmoniaa. Näytä meille sinun hyggehetkesi! Käyttämällä #hyggehetkiarvonta -hastagia kuvassa osallistut arvontaan.

 

Hygge2017 (#hyggehetkiarvonta) Instagram-kuvakisan säännöt ja ohjeet:

Osallistumisaika 16.8.-26.9.2017. Palkinnot toimitetaan Jyväskylän Messut Oy:n toimesta. Hygge2017 – lifestyletapahtuman pääsyliput ovat voimassa tapahtumaviikonlopun ajan 29.9.-1.10.2017 Jyväskylän Paviljongissa.

1. Osallistuminen kilpailuun

Kilpailuun voi osallistua Instagramissa. Seuraa @hygge2017jkl Instagramissa ja vinkkaa ystävääsi kisasta tägäämällä hänet mukaan. Kerro meille minkälainen on sinun hyggehetkesi. Ota kuva hetkestäsi ja tägää se käyttämällä tunnistetta #hyggehetkiarvonta. Vain kilpailuaikana tehty osallistuminen huomioidaan. Osallistujan Instagram-tilin tulee olla julkinen, jotta kisaan osallistuminen pystytään huomioimaan.

Kuvan lataaja vakuuttaa omistavansa kaikki oikeudet kuviin ja hankkineensa suostumuksen kuvan käyttöön kaikilta siinä mahdollisesti esiintyviltä henkilöiltä. Osallistuja luovuttaa Jyväskylän Messut Oy:lle oikeuden käyttää kilpailuun ladattua kuvaa ilmoittelussa eri medioissa sekä kotisivuilla ja sosiaalisen median sivuilla ilman erillistä luvan pyyntöä.

Kuvan lataaja vastaa kuvan sisällön sopivuudesta. Jyväskylän Messut Oy:llä on oikeus sensuroida kuvia/iskulauseita, jotka ovat loukkaavia, häiritseviä tai muulla tavalla epäsovinnaisia. Jos osallistujaa on syytä epäillä vilpistä tai osallistumisesta muuten kuin säännöissä mainituin tavoin, on arvonnan järjestäjällä oikeus hylätä osallistuminen.

2. Järjestäjä

Jyväskylän Messut Oy, Lutakonaukio 12, 40100 Jyväskylä, info at jklmessut.fi.

3. Osallistumiskelpoisuus

Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa pysyvästi asuvat 18 vuotta täyttäneet luonnolliset henkilöt pois lukien niiden yhtiöiden työntekijät, jotka ovat olleet tekemisissä tämän kilpailun järjestelyjen kanssa.

4. Osallistumisaika

Osallistumisaika kilpailuun on 16.8.-26.9.2017.

5. Palkinnot

Elokuussa ja syyskuussa 2017 arvotaan messujen yhteistyökumppaneiden palkintoja sekä lippuja Hygge2017 -lifestyletapahtumaan. Yhteistyökumppaneiden palkintojen arvonnat suoritetaan 30.8., 6.9., 13.9., 20.9., 27.9.

Voittajat arvotaan kaikkien osallistuneiden kesken. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti Instagramin yksityisviestillä. Kilpailun järjestäjä voi valita uuden voittajan, mikäli voittajaa ei tavoiteta viikon kuluessa siitä, kun voittajalle on ilmoitettu voitosta.

Jyväskylän Messut Oy maksaa mahdolliset arpajaisverot. Palkintoja ei muuteta rahaksi tai muuksi hyödykkeeksi. Yhden pääsylipun arvo on noin 14 euroa.

Jaettavat palkinnot Elokuu – Syyskuu: Yhteistyökumppaneiden palkinnot ja pääsyliput tapahtumaan

6. Julkisuus

Voittajien nimiä ja voittokuvia voidaan käyttää ilmoittelussa eri medioissa sekä kotisivuilla ja sosiaalisen median sivuilla ilman erillistä luvan pyyntöä. Henkilötietoja käytetään vain kilpailun palkinnon toimittamiseen, ellei erillistä suostumusta anneta muihin tarkoituksiin.

Kilpailun voittajat:

Ensimmäinen palkinto meni Katariinalle Jyväskylään.

Hygge- ja Arjen luxus kirjapalkinnot (3 kpl) menivät Merville Hyvinkäälle, Outille Palokkaan ja Teijalle Muurameen.

Foodinin tuotesetin voittivat Katja Tampereelta, Mirka Palokasta ja Meri Jyväskylästä.

Pääpalkinnon voitti Sanna Tampereelta.

Partyliten kynttiläsetin voitti Mirella Kuopiosta.

Foodinin tuotesetti meni Miikalle Akaaseen.

Hygge- ja Arjen luxus kirjasetin voittivat Satu ja Hanna.

Puttipajan lyhdyn voitti Suvi.

Onneksi olkoon kaikille voittajille!