Rakkaudesta ruokaan ja onnellisuuteen

Hyggessä on kyse itsensä hellimisestä – siitä että antaa itselleen ja muille lepohetken terveellisen elämän vaatimuksista. Makeiset ja leivokset sekä kahvi ja kaakao ovat hyggepitoisia. Jokin “syntinen” elementti on olennainen osa hyggerituaalia. Hyggeily on yksinkertaisimmillaan herkkujen napostelua kynttilänvalossa lämpimän viltin alla tai herkuttelua mökkisaunan terassilla. Hyggeilyä on myös, kun pääset nauttimaan lempiruokaasi hyvässä seurassa perheen ja ystävien kanssa.

Ruoka on olennainen osa hyggeä; Hygge2017-lifestyletapahtumassa onkin omistettu laaja kokonaisuus ruoalle.

Viinin suosio kasvaa

Suomalaiset ovat ottaneet viinin omakseen ja myös Hygge2017-lifestyletapahtumassa on omistettu laaja kokonaisuus viinille.

Viiniosastolta löytyvät talven cooleimmat viinit, shampanjat ja drinkit sekä talven hyggeimmät kuumat juomat. Täällä panostetaan laatuun: tiedossa tastingejä, tuoksujen ja makujen tunnistamista sekä tietoa viiniharrastuksesta.

Onni löytyy oluesta

Olut on suomalaisten suosikkijuoma. Viime vuosina nostetta on tullut lisää muun muassa uusien pienpanimoiden nousun myötä. Nautiskelu on iso osa hyggeä ja tapahtumassa oluen ystävät löytävät uusia persoonallisia makuja ja ainutlaatuisia aromeja.

Oluelle on omistettu laaja kokonaisuus Hygge2017-lifestyletapahtumassa.